Waarom Michon

Een persoonlijk reisadviseur, wie wil die luxe niet? Ik bied u het gemak van een reisbureau, gecombineerd met de kennis van een ervaren reiziger. We maken een afspraak bij uw thuis of telefonisch om de wensen voor uw droomreis in kaart te brengen. Vervolgens ga ik aan de slag om de vakantie die het beste bij u past samen te stellen. Een leuk bijkomend feitje: u betaalt hiervoor niets extra’s!

Wat heb ik als reisadviseur te bieden?

Een zorgeloze reis! Inmiddels werk ik ruim 20 jaar in de reisbranche. Tijdens mijn carrière heb ik vele prachtige plekken op de wereld mogen ontdekken, om zodoende mijn kennis te verrijken. Amerika, Canada, Mexico, Noorwegen, Thailand, Zuid-Afrika, Jordanië, Marokko, Turkije en nog vele andere landen hebben weinig geheimen voor mij. En die kennis wil ik u uiteraard niet ontnemen.

Op internet is het algemene aanbod groot, specifieke kennis beperkt en lopen zowel de kosten als de recensies flink uiteen. Los van het feit dat dit enorm veel tijd kost, is het lastig om tussen de bomen door het bos te zien. Ik ben uw persoonlijke gids en leidt u door deze onoverzichtelijke massa heen, waar uw reis ook naartoe gaat.

Welke reizen kunt u bij mij boeken?

Bijna alle reizen die ik aanbied zijn maatwerk, volledig toegespitst op uw persoonlijke wensen. Ondanks dat kunt u bij mij voor alles terecht, van vliegticket tot complete vakantie, van eenmalige reis tot vaste reisadviseur.

  • Huwelijksreizen
  • Zonvakanties
  • Wintersport
  • Stedentrips
  • Cruises
  • Safari
  • Formule 1 reizen (nieuw)
  • Gehandicapten reizen
  • Jubileumreizen
  • Rondreizen

Staat uw gewenste reis er niet tussen? De kans dat ik u alsnog kan ondersteunen is zeer groot. Door mijn creativiteit, inlevingsvermogen en kennis van de landen, kan ik u als geen ander bijstaan in het samenstellen van een vakantie. Een vakantie is meer dan een reis naar het buitenland, het is een herinnering!

Neem vrijblijvend contact met me op

Hebt u vakantieplannen, hulp nodig bij het plannen van uw droomreis of bent u anderszins geïnteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Vraag dan hier een offerte aan of bel me direct op 06-50271160.

Over Michon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Meest recente berichten

Categorieën